lørdag den 19. november 2011

En cupcakehund

 Nu vil jeg prøve noget nyt! For en gangs skyld har jeg været MEGET flittig med kameraet i pynteprocessen, og derfor vil jeg nu lave en "how-to", så alle jer der læser med, kan lave en cupcakehund :)

Trin 1) Bag nogle muffins efter eget ønske og lad dem køle af.

Trin 2) Lav smørcreme eller frosting og kom det i en sprøjtepose med en stjernetylle på. Find alt frem, der skal bruges: Sukkerkugler til øjne, en halv stor chokoladeknap til snude, lange brune krymler til øjenbryn og mund, trekantet eller hjerteformet slik/pynt til ører, et halvt rødt cocktailbær eller lignende til tunge. Der skal bruges 2 muffins pr. hund.

Trin 3) Lav stjerner med smørcremen så det dækker hele overfladen på en muffin. Pak en anden muffin ud af papiret og skær et lille stykke af (fra top til bund). Læg derefter den udpakkede muffin oven på den anden med toppen ud af og den flade side nedad.           

Trin 4) Lav striber af smørcreme hen ad siderne, bagpå og foran, men udelad et mindre område i midten af fronten.
 Trin 5) Fra midten af det bare stykke, skal der laves to striber ud til hver side i bølger, så det ligner skæg.
Trin 6) Sæt ører på toppen og snude ovenpå skægget. Placer derefter øjnene over snuden.
 Trin 7) Lav strittende ører, ved at trække smørcreme opad og slippe trykket på sprøjteposen. Gentag 3 gange pr. øre, ved siden af hinanden og lav den midterste længst.
 Trin 8) Find chokoladekrymmelstykker som er nogenlunde lige lange og sæt dem på som øjenbryn og mund.
 Trin 9) Sæt to ekstra stykker krymmel på i den vinkel du synes. Denne hund skulle gerne se glad ud, derfor vender de opad. Sæt cocktailbærret på som tunge. Lav en hale af smørcreme bagpå.
Vupti, så er der hund :)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar